GREENRIDE PYÖRÄHUOLTO

Säännöllinen pyörähuolto pidentää pyörän käyttöikää ja varmistaa, että ajaminen pyörälläsi on hauskaa sekä turvallista. Teemme huoltoja jatkuvasti saapumisjärjestyksessä, tarkemman aikataulun saat aina pyörää huoltoon tuodessasi, tervetuloa!

Huoltoaikojen tiedustelu onnistuu parhaiten kun pistäydyt myymälässämme, tai sähköpostilla: ride@greenride.fi

Pyörähuolto palvelee arkisin MA-PE

Huoltaminen on tärkeää

Huoltopakettimme on suunniteltu vastaamaan juuri sinun pyöräsi erityistarpeita. Kaikki pakettimme sisältävät vanhojen osien ja kumien kierrätysmaksun. Huollosta saat aina kirjallisen raportin, sekä työlle tyytyväisyystakuun.

Kuljetuspalvelu

Etkö pysty tai ehdi tuomaan pyörääsi huoltoon liikkeeseemme?

Eipä hätää, voimme noutaa pyöräsi huoltoon ja halutessasi palauttaa pyörän huollettuna takaisin. Tilaa noutopalvelu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme ja homma hoituu! Hoidamme mielellämme noudon ja huollon puolestasi, jotta sinä voit vain ajaa ja nauttia pyöräilystä!

Huoltohinnasto

ENSIHUOLTO
_
Ensihuollossa kaikki toiminnot tarkastetaan, vaihteet sekä jarrut säädetään. Napojen laakereiden kireydet tarkistetaan ja säädetään, sekä pinnat kiristetään. Ruuvit ja mutterit sekä kiinnitysosat kiristetään. Eturatas ja takapakka kiristetään, kuten myös kammet ja polkimet. Renkaat sekä rengaspaineet tarkistetaan, ohjainlaakerin välys säädetään ja pyörä koeajetaan.
Polkupyörät 69€
Sähköpyörät 89€
HUOLTO 1
_
Kausihuollossa vanteet rihdataan ja napojen laakereiden välykset säädetään. Vaihteet säädetään ja jarrut keskitetään sekä säädetään. Kaikki ruuvit, mutterit ja kiinnitysosat kiristetään. Eturatas ja takapakka kiristetään, kuten myös kammet ja polkimet ja keskiö. Renkaat sekä rengaspaineet tarkistetaan. Ohjainlaakerin välys säädetään, tarvittavat kohteet voidellaan ja pyörä koeajetaan. Huollosta saat aina kirjallisen raportin sekä työlle takuun.
Polkupyörät 109€
Sähköpyörät 139€
HUOLTO 2
_
Perushuollossa pyörän runko, sekä voimansiirto pestään ja kaikki toiminnot tarkastetaan ja testataan. Vanteet rihdataan ja napojen laakereiden välykset säädetään. Vaihteet säädetään ja jarrut keskitetään sekä säädetään. Kaikki ruuvit, mutterit ja kiinnitysosat kiristetään. Eturatas ja takapakka kiristetään, kuten myös kammet ja polkimet ja keskiö. Renkaat sekä rengaspaineet tarkistetaan. Ohjainlaakerin välys säädetään, tarvittavat kohteet voidellaan ja pyörä koeajetaan. Huollosta saat aina kirjallisen raportin sekä työlle takuun.
Polkupyörät 139€
Sähköpyörät 169€

Huollon hinta saattaa olla suurempi jos pyörä vaatii lisätöitä, korjausta, varaosia tai tarvikkeita. Hinnat ovat työn hintoja, mahdolliset varaosat ja tarvikkeet veloitetaan erikseen.

Ensihuollon hinta on voimassa 3kk ostopäivästä ja koskee GREENRIDE myymälästä ja verkkokaupasta ostettuja pyöriä.