MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA

Voimassa 01.02.2022 alkaen

VERKKOKAUPPA
MAKSAMINEN

Ostosten maksaminen on verkkokaupassamme turvallista ja helppoa. Emme säilö mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot syötät itse suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä käytämme salattua SSL -yhteyttä.

MAKSU VERKKOPANKISSA

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

MAKSU CREDIT – JA DEBIT KORTEILLA

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Svea Bank AB yhteistyössä Checkout Finland Oy ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Bank AB:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Checkout Finland Oy:n toimesta. Svea Bank AB, filial i Finland Y-tunnus: 3237195-7 Mechelininkatu 1 A 00180 Helsinki Puhelin: +358 (0)9 4242 300, arkisin klo 9.00 – 17.00 Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi www.svea.fi

MAKSU LASKULLA / OSAMAKSULLA

Svea Bank AB lasku ja erämaksu ovat luotettava ja helppo tapa maksaa ostoksesi vasta ostotapahtuman jälkeen. Laskulla saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa, ja laskun saatuasi voit valita haluatko maksaa koko tilauksen kerralla vai pienemmissä kuukausierissä. Erämaksulla voit valita mieleisesi kiinteän maksuajan 3 kk – 36 kk välillä. Erämaksu on tällä hetkellä saatavilla vain kuluttajille. Kuluttajalasku toimitetaan sähköpostilla ja yrityslasku kirjeenä. Tutustu etukäteen luoton ehtoihin täältä ja tallenna tai tulosta Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

TYÖSUHDEPYÖRÄT: Leasing käsittelymaksu 50€ / pyörä