Joustavat maksutavat 

Halutessasi voit maksaa ostoksesi myös osissa, sinulle sopivalla kuukausierällä. Toimimme yhteistyössä useiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Kysy asiakaspalvelustamme lisää joustavista maksuvaihtoehdoista.

Pankkimaksut

Paytrailin kautta onnistuu maksaminen kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla. Voit siis valita oman pankkisi ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail. Käytössäsi on seuraavat verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen

Maksa turvallisesti Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club -korteilla.

Jousto lasku

Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi.

Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon. Jousto laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja.

Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Walley lasku / osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Resurs Bank polkupyörätili

Käyttäessäsi Resurs Bankin polkupyörätiliä saat ostoksille 30 – 60 päivää korotonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaisen tilanteesi sopivimman vaihtoehdon. Jopa 12kk korotonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa. Mahdollisuus jatko-ostoksiin. Hae polkupyörätiliä lähettämällä tekstiviesti PYÖRÄ maksutta numeroon 18311

Osamaksut: 12 kpl Osamaksuerä/kk: 128,90 €
Käsittelymaksu/kk: 3,90 € Luoton kustannukset: 46,80 €
Vuosikorko: 0 % Todellinen vuosikorko: 5,40 %

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Polkupyörätili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi   todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Nordea joustorahoitus

Nordea Rahoituksen Joustorahoituksella mahdollistat pyörien hankinnan sinulle sopivissa erissä ilman vakuuksia tai takaajia. Joustorahoitusta voit saada jopa 25 000 euroa ja maksaa takaisin sinulle sopivissa erissä. Joustorahoitusta voit hakea ostoksen teon yhteydessä myymälästämme. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien. Luottoa jopa 25 000 euroa. Ei vuosimaksua. Ostoille maksuaikaa jopa 10 vuotta. Pankkisuhteestasi riippumaton. Ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia. Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita sinulle sopivan, kuukausittain takaisinmaksettavan summan suuruuden. Kuukausittainen vähimmäissumma lasketaan 1,2 % – 10 % prosenttina suurimmasta käytetystä luoton määrästä valintasi mukaisesti. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn vähimmäissumman, koko summan tai jotain näiden väliltä. Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2020) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,6 % ja luottohinta 5 354 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2020) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,1 % ja luottohinta 5 466 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 500 – 25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.