JOustavat maksutavat 

Halutessasi voit maksaa ostoksesi myös osissa, sinulle sopivalla kuukausierällä. Toimimme yhteistyössä mm. Nordea Rahoituksen, Resurs Bankin ja Svean kanssa. Kysy asiakaspalvelustamme lisää joustavista maksuvaihtoehdoista.

Nordea joustorahoitus

GREENRIDE tarjoaa jopa 36 kk korotonta maksuaikaa.

Nordea Rahoituksen Joustorahoituksella mahdollistat pyörien hankinnan sinulle sopivissa erissä ilman vakuuksia tai takaajia. Joustorahoitusta voit saada jopa 25 000 euroa ja maksaa takaisin sinulle sopivissa erissä. Joustorahoitusta voit hakea ostoksen teon yhteydessä liikkeestämme/verkkokaupastamme. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien. Luottoa jopa 25 000 euroa. Ei vuosimaksua. Ostoille maksuaikaa jopa 10 vuotta. Pankkisuhteestasi riippumaton. Ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia. Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita sinulle sopivan, kuukausittain takaisinmaksettavan summan suuruuden. Kuukausittainen vähimmäissumma lasketaan 1,2 % – 10 % prosenttina suurimmasta käytetystä luoton määrästä valintasi mukaisesti. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn vähimmäissumman, koko summan tai jotain näiden väliltä. Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2020) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,6 % ja luottohinta 5 354 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2020) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,1 % ja luottohinta 5 466 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 500 – 25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Resurs Bank polkupyörätili

Käyttäessäsi Resurs Bankin polkupyörätiliä saat ostoksille 30 – 60 päivää korotonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaisen tilanteesi sopivimman vaihtoehdon. Jopa 12kk korotonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa. Mahdollisuus jatko-ostoksiin. Hae polkupyörätiliä lähettämällä tekstiviesti PYÖRÄ maksutta numeroon 18311

Osamaksut: 12 kpl Osamaksuerä/kk: 128,90 €
Käsittelymaksu/kk: 3,90 € Luoton kustannukset: 46,80 €
Vuosikorko: 0 % Todellinen vuosikorko: 5,40 %

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Polkupyörätili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi   todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Svea lasku – ja erämaksu

Svea Bank AB lasku ja erämaksu ovat luotettava ja helppo tapa maksaa ostoksesi vasta ostotapahtuman jälkeen. Laskulla saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa, ja laskun saatuasi voit valita haluatko maksaa koko tilauksen kerralla vai pienemmissä kuukausierissä. Erämaksulla voit valita mieleisesi kiinteän maksuajan 3 kk – 36 kk välillä. Erämaksu on tällä hetkellä saatavilla vain kuluttajille. Kuluttajalasku toimitetaan sähköpostilla ja yrityslasku kirjeenä. Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankin laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun. Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7) Mechelininkatu 1a 00180 Helsinki www.svea.fi