Palautus

Tilatun tuotteen palauttaminen

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa verkkokaupasta ostamasi tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Jos olet palauttamassa tilausta, otathan ystävällisesti aina ensin yhteyttä sähköpostitse ride(a)greenride.fi

Pyörien tulee olla ajamattomia, pyörää et voi ottaa käyttöön menettämättä palautusoikeutta.

Pakkaa pyörä tai muu tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen ja suojaa ulkoiset osat esim. kuplamuovilla, sekä lisää mukaan kaikki mukana tulleet osat ja dokumentit.

Matkahuolto ei hyväksy pakkaamattomia pyöriä. Kuluttaja on vastuussa palautuksesta!

Greenride on oikeutettu vähentämään mahdolliset vauriot palautettavasta summasta tai hylkäämään palautuksen kokonaan. Greenride ei ole vastuussa palautettavan tuotteen vahingoittumisesta.

Kun palautettu tuote saapuu varastollemme, käsittelemme palautuksen ja tarkastamme tuotteen.

Ennen rahojen palautusta tarkistamme palautetun tuotteen mahdollisten vaurioiden osalta. Mahdolliset vauriot vähennetään palautettavasta summasta.
Greenride käsittelee palautukset ja palauttaa maksun asiakkaan käyttämälle maksutavalle 30 päivän kuluessa siitä kun palautettava tuote on vastaanotettu ja hyväksytty Greenriden toimesta.

Työsuhdepyörien palautuksesta olethan yhteydessä palveluntarjoajaan.

PALAUTUSOSOITE: GREENRIDE, Leväsentie 7A 70700 Kuopio

Jos paketti tai tuote on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin kuljettajalle ja pyydettävä kuljettajaa tekemään vauriosta merkintä rahtikirjaan.

Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, asiakkaan tulee tehdä reklamaatio välittömästi Greenridelle sähköpostilla ride(a)greenride.fi ja Postille tai Matkahuollolle.

Mikäli itse tuotteessa ilmenee mitään ongelmaa tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ride(a)greenride.fi Kerrothan viestissäsi tilaus- tai kuittinumerosi ja mahdollisimman tarkan kuvauksen virheestä. Lisää kuvia mahdollisuuksien mukaan.

Käsittelemme reklamaatioita vain kirjallisesti. Emme käsittele reklamaatioita puhelimitse. Greenride käsittelee reklamaatiot 30 päivän kuluessa ehtojen mukaisen reklamaation vastaanottamisesta.