AVOIMET TYÖPAIKAT

MYYJÄ

Haemme iloista ja positiivisen asiakaspalvelun taidot omaavaa myyntihenkistä tekijää myymäläämme Leväsentielle. Aiempi kokemus polkupyöristä on toki eduksi, mutta ei välttämätön. Toki tekninen tietämys pyöristä on iso plussa, mutta jos sinulle on annettu asiakaspalvelutaidot jo äidinmaidossa niin sillä pärjää jo pitkälle. Ennen kaikkea etsimme myyjää jolla ei käsi vapise kun kauppaa tehdään! Tietysti hommaan kuuluu paljon muutakin eli vähän kaikkea mitä myymälässä touhuillaan varsinkin kun kukaan ei ole näkemässä 🙂

 

ASENTAJA

Haemme asentajaa / palveluliiketoiminnan osaajaa polku – ja sähköpyörien huoltoon, sekä varaosien ja palveluiden myyntiin. Tässä hommassa olisi ihan huippua, jos omaisit aiempaa kokemusta alalta ja fillareiden komponentit olisivat jotakuinkin tuttuja. Pyörät ja tekniikka kehittyy, niin mekin aiomme tehdä joka päivä. Kaikki aiempi kokemus ja tekninen kompetenssi alalta on kova juttu, mutta yhtä lailla arvostamme asiakaspalvetaitoja ja myyntihenkisyyttä. Muut tehtävät, kuten tarvikkeiden ja varaosien tilaukset ja myynnin tuki ovat myös asioita jotka kuuluvat tähän pestiin. 

 

Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla biz(a)greenride.fi

Paikat täytetään mahdollisimman pian kun sopiva tekijä löytyy. Työtä tehdään pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen mukaisesti, tehtävässä on 6 kk koeaika.

Huomioimme myös toiminimellä tarjottavat asentajan / myyjän palvelut.Palkkaus sopimuksen mukaan.