TYÖSUHDEPYÖRÄ

Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoama verovapaa etu, joka mahdollistaa uuden pyörän, kypärän ja lisävarusteiden hankkimisen tuntuvasti normaalihintaa edullisemmin.

Työsuhdepyöräksi voit valita minkä tahansa pyörän, eikä sen tarvitse olla tarkoitettu pelkästään työmatkojen taittamiseen. Maastopyörien ohella suosituimpia työsuhdepyörämalleja ovat esimerkiksi monet sähköpyörät. Edun hyödyntämällä voit siis hankkia valintasi mukaan mitä vain harrastepyörän ja laadukkaan työmatkapelin väliltä.

Kaikki valikoimamme pyörät on mahdollista hankkia työsuhdepyöränä.

Työsuhdepyörä hankitaan esim. leasing-sopimuksella, johon voi sisältyä myös varkausvakuutus, varusteet sekä huollot. Lisäpalvelut tekevät pyörän käytöstä huoletonta. Työsuhdepyöräpakettiin hyväksyttäviä varusteita ovat pyörään kiinnitettävät varusteet, pyöräilykypärä ja nastarenkaat.

Vuoden 2021 alusta lähtien polkupyöräetu on tuloverovapaa enintään 1200 € vuodessa.

Etu koskee sekä tavallisia polkupyöriä, että sähköavusteisia (max 25 km/h ja 250 w) sähköpyöriä.

Tule käymään myymälässämme, laita sähköpostia tai soita!

Ota yhteyttä

Katso esimerkiksi nämä suosikit

DEMO

TYÖSUHDEPYÖRÄ KUMPPANIMME

Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien työsuhdepyöriä tarjoavien yritysten kanssa, joten meiltä uuden pyörän hankkiminen onnistuu helposti ja nopeasti. Työsuhdepyörän hankkiminen GREENRIDEn laajasta valikoimasta onnistuu muun muassa seuraavien leasing-kumppaniemme kautta: